Om Oss

Adidas är en original, legendarisk, atletisk ledare. Echoing dess 3 ikoniska ränder, det finns tre viktiga skäl att välja adidasskor: prestanda, stil eller båda. Gilla deras motto, gör dig redo att gå in.

Passande, adidas har ett namn som ingen annan - del smeknamn och del efternamn, moniker hedrar tyska grundaren Adi Dassler. Dasslers träningsskor var från hans tidigaste skomakdagar 1920 spelväxlare. Världens främsta spårstjärnor hade på sig sina nästa löparskor innan han formellt grundade företaget 1949. Du vet att ett märke är 100% dedikerat till sportprestanda och fitness när logotypen härrör från funktionen - ursprungligen adidas 3 djupa strips av övre tillsattes till varje sida för extra stöd. Med högkvalitativt, flexibelt läder som gjutits till varje idrotts unika fötter, plus skruvspikar för överlägsen dragkraft och acceleration, hjälpte adidas fotbollsstövlar - fotbollskor till amerikaner - det tyska laget vinna världscupen 1954. Det finns otaliga partnersvinster i fotboll och andra sporter runt om i världen. Det är en rik tradition att skräddarsy ny skoteknologi för att ge idrottare en utmaning. Men framgång på alla nivåer, för varje idrottsman är vad som driver denna favoritetikett. Så när du snyggar upp slitstarka adidas fotbollskläder, löparskor eller basketskor kan du lita på att de kommer att leverera all den komfort, självförtroende och kraft du behöver för att nå något mål.

Utöver scoring prestanda, är logotypen också känd i casual mode spelet - du tjänar allvarliga street cred i adidas sneakers. Inspirerad först av fotbolls idoler började fansen sporta dessa snygga gamla skolskick utanför konkurrensen. Den unika fitnessbilden appellerade till slut till alla med en avslappnad livsstil. På 70- och 80-talet utvidgades trenden till musik och stadsgatan kulturer tack vare reggae och hip hophjältar som rockade adidas.

Adidas-koncernens märken kompletterar varandra på ett unikt sätt för att hjälpa idrottare att fungera bättre, spela bättre, må bättre. Våra produkter bryter rekord, sätter trender, gör historia. Varje dag. Över hela världen. Välkommen till adidas-gruppen.

Det handlar inte bara om snabbare skor och modeskrifter. Precis som en sko är mer än vaddering och skum, finns det mer för oss än bara produkten. Allt vi gör är bunden av en enkel tanke: vi strävar efter att hjälpa dig att utföra ditt bästa. Din framgång är vår ambition. Ditt nederlag sporer oss på att bli bättre.

Våra varumärken kompletterar varandra som färdigheter hos en exceptionellt begåvad decathlete.

Våra konsumenternas varumärkes kärlek bygger på våra medarbetares extraordinära passion för en sportlig livsstil. Med engagemang, engagemang och laganda utvecklar vi kontinuerligt för att skapa nya riktmärken i allt vi gör. Att forma idrottsvaruindustrin hållbart är mer än ett jobb. Det är vår impuls, en attityd som är verkligen kära för våra hjärtan. Det driver oss.

Vi lovar dig

Vi garanterar att allt vi säljer är spanking nytt.
Vi säljer endast äkta produkter från auktoriserade källor.
Vi säljer inte förfalskningar, kopior, parallellimport, sekunder eller handlar smutsiga föremål.
Vi är passionerade för exceptionell kundservice: snabb, vänlig och professionell.
Vi väljer de bästa produkterna som är tillgängliga för att erbjuda dig överlägsen kvalitet och enastående värde.

Öppettider

Du kan handla på vår sida 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan.
Våra kontor öppettider för kundtjänst är 9:00 till 17:00, måndag till fredag, med undantag för helgdagar.
Vi strävar efter att svara på dina e-postmeddelanden och eventuella telefonsvarare inom en arbetsdag.

Om du har några frågor, kommentarer, eller bara känner som chattar, tveka inte att kontakta oss. Vi är inte bara vänliga, men helt diskreta och kommer att göra vårt bästa för att du ska ha den bästa shoppingupplevelsen möjligt.